Pàgina inicial

Recursos lingüístics
Assessorament lingüístic
Aprendre català
Certificats de llengua catalana
Promoció del català
Serveis lingüístics
Internet i informàtica
Cultura i lleure
Sociolingüística
Legislació lingüística
Altres directoris de recursos
Menú principal
Aprèn català
Serveis a empreses, organitzacions i
ens locals
Xarxa territorial
Recursos lingüístics
Viure en català

Pàgina inicial |  Directori del Consorci |  Mapa del web |  Escriu-nos

Promoció del català
Entitats
Campanyes
Subvencions i ajuts
Premis i concursos
Entitats
Exposicions

Entitats.info
Entitats.info neix per crear un espai de connexió entre les entitats, que sigui alhora el veritable portal de les associacions culturals del país. Cadascú manté la seva independència digital, però sumem esforços per establir un punt de referència únic del país.
http://www.entitats.info

Coordinadora d'Associacions per la Llengua Catalana
La CAL és un moviment cívic que neix de la necessitat de canalitzar les inquietuds d'un seguit d'associacions, persones i col·lectius d'arreu dels Països Catalans, davant el greuge en què es troba la nostra llengua en molts àmbits de la vida quotidiana i es treballa unitàriament a favor de la plena normalització de la llengua catalana.
http://www.cal-llengua.org

Fundació Congrés de Cultura Catalana Fundació Congrés de Cultura Catalana
La Fundació Congrés de Cultura Catalana vetlla per la continuació de l'esperit del Congrés de Cultura Catalana (1975-77). Organitza Jornades de reflexió i estudi sobre les problemàtiques que ens afecten, poc o molt, a tots els que vivim en els territoris de parla catalana.
http://www.fundccc.org

CIEMEN
El CIEMEN (Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques) és una fundació que treballa per promoure el coneixement i el reconeixement dels drets col·lectius dels pobles, per part de la societat en general i de les instàncies representatives adients. La Fundació té com a un dels seus puntals la Declaració Universal dels Drets Col·lectius dels Pobles.
http://www.ciemen.org/

Associació en Defensa de l'Etiquetatge en Català (ADEC)
L'ADEC té per objectiu potenciar l'etiquetatge en català, dins el marc de la normalització lingüística. Porta a terme accions orientades a impulsar l'etiquetatge de productes en català. Informa i dona suport a les empreses que etiqueten en català i promociona aquests productes mitjançant exposicions, fires i mostres.
http://www.adec-cat.org/

Òmnium Cultural
Entitat que promou campanyes orientades a fer possible que la nostra llengua i la nostra cultura recuperin la plena normalitat i estiguin a l'abast del màxim nombre de persones.
http://www.omniumcultural.org

Plataforma per la Llengua
Entitat formada per entitats, associacions i joventuts de partits polítics i sindicals que promou campanyes i accions per restablir la normalitat de la llengua catalana.
http://www.estelnet.com/plataforma

   Plataforma Pro Seleccions Esportives Catalanes
Entitat formada per associacions culturals, esportives i d’altres tipus amb l’objectiu de fomentar les seleccions esportives catalanes. En són membres: la Unió de Federacions Esportives Catalanes, Òmnium Cultural, el COC, la Fundació Jaume Bofill, el Fòrum Samitier, Cultura-Cat, la Penya Almogàvers, els Amics de Josep Sunyol, CDC, IC, UDC, ERC, PI, etc.
http://www.usuarios.intercom.es/catsel/

Músics per la llengua
L'Associació de Músics per la Llengua és una entitat de Mallorca que treballa amb l'objectiu de contribuir a la normalització lingüística a partir de promoure i dignificar la tasca dels artistes que creen en llengua catalana.
http://www.musicsperlallengua.com

Fundació Via Fora!
La Fundació Via Fora! està formada per persones que volen estar al servei de la indústria cultural catalana, per mitjà d'un pla de treball marcat anualment.

http://www.fundacioviafora.org

Federació Internet d'Entitats Catalanes a l'Exterior
La FIECE és una agrupació virtual de casals catalans escampats per tot el món. L'objectiu és enfortir, a través d'Internet, els llaços de col·laboració i amistat entre les entitats catalanes a l'exterior, i les institucions i societat civil dins de Catalunya i altres zones d'influència de la llengua catalana.
http://fiece.catalonia.net/

© Consorci per a la Normalització Lingüística. Tots els drets reservats.
C. de Mallorca, 272, 8è • 08037 Barcelona • Tel. +34 93 272 31 00 • Fax +34 93 487 21 67 • A/e: cpnl@cpnl.org