Pàgina inicial

Recursos lingüístics
Assessorament lingüístic
Aprendre català
Certificats de llengua catalana
Promoció del català
Serveis lingüístics
Internet i informàtica
Cultura i lleure
Sociolingüística
Legislació lingüística
Altres directoris de recursos
Menú principal
Aprèn català
Serveis a empreses, organitzacions i
ens locals
Xarxa territorial
Recursos lingüístics
Viure en català

Pàgina inicial |  Directori del Consorci |  Mapa del web |  Escriu-nos

Cultura i lleure
Cinema i vídeo
Jocs en català
Cinema i vídeo
Llibres i revistes
Música
Viatges
Tradicions
Literatura catalana

Cinema i vídeo en català
El web de la Direcció General de Política Lingüística conté informació específica sobre cinema en català doblat i subtitulat, sobre vídeo en català i inclou una agenda amb les novetats cinematogràfiques i videogràfiques en català.
http://cultura.gencat.net/llengcat/cinema/index.htm


Cinema en català a les Illes Balears
Cartellera de cinema en català a les Illes Balears. Conté informació de les estrenes i les pel.lícules en cartellera, els cinemes, etc.
http://www.mallorcaweb.com/cinemaencatala/


Videoteca dels Països Catalans
12 col.leccions d'audiovisuals sobre la realitat cultural i social dels països de parla catalana: gent i paisatge, origen i identitat, conèixer els Països Catalans, l'art, la música, el teatre, l'audiovisual als Països Catalans, viure i escriure. Els grans noms de la literatura catalana, l'esport, cultura popular i tradicional, natura, territori i medi ambient, ciència i tecnologia.
http://www.ictisp.com/~ge382930/index.html


Museu del cinema
Viatge a través de 500 anys d’història de les imatges amb la Col·lecció Tomàs Mallol, una de les col·leccions d’aparells cinematogràfics i precinematogràfics més reconegudes a nivell internacional. Podràs conèixer els antecedents i orígens del cinema, com a tècnica i com a espectacle visual, i els inicis del setè art fins a l’arribada de la televisió.

http://www.museudelcinema.org/ct/c1.html


Racó de cinema
El Centre de Recursos Pedagògics d'Esplugues-Sant Just té un espai on es poden trobar pel.lícules i materials relacionats amb el món del cinema, útils des d'una vessant principalment didàctica i pedagògica. La majoria de títols van acompanyats d'una guia didàctica per tal de poder realitzar diverses activitats pedagògiques en el moment de treballar el film.

http://www.xtec.es/crp-esplugues/cine.htm


  Una Guia de Cinema
Comentaris de cinema on es pretén aconsellar l'espectador a l'hora d'anar a veure una o altra pel·lícula. Hi ha pel·lícules comentades des del 1998 (amb interrupcions), ordenades alfabèticament, i amb algunes dates de publicació.

http://perso.wanadoo.es/adolftallerdart/guiacinema/

TVC On line. Cartellera de cinema
TVC On line. Informatiu cinema
Pàgina Disney en català
Pàgina web sobre cinema en català
Pàgina web sobre films de Walt Disney en català
Pàgina web sobre Harry Potter, en català
Pàgina web del doblatge en català
   

SUBVENCIONS 2002

 

Resolució CLT/1046/2003, de 2 d'abril, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions per a iniciatives destinades a augmentar les estrenes comercials de llargmetratges doblats o subtitulats en llengua catalana, corresponent a l'any 2003
CLT/455/2003, de 12 de febrer, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions destinades a augmentar l’exhibició comercial de llargmetratges doblats o subtitulats en llengua catalana
CLT/275/2003, de 3 de febrer, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de subvencions per a iniciatives destinades a augmentar la presència a videoclubs, llibreries i altres circuits comercials de produccions cinematogràfiques en suport DVD i videogràfic doblades o subtitulades en llengua catalana durant l’any 2003

© Consorci per a la Normalització Lingüística. Tots els drets reservats.
C. de Mallorca, 272, 8è • 08037 Barcelona • Tel. +34 93 272 31 00 • Fax +34 93 487 21 67 • A/e: cpnl@cpnl.org