Pàgina inicial

Recursos lingüístics
Assessorament lingüístic
Aprendre català
Certificats de llengua catalana
Promoció del català
Serveis lingüístics
Internet i informàtica
Cultura i lleure
Sociolingüística
Legislació lingüística
Altres directoris de recursos
Menú principal
Aprèn català
Serveis a empreses, organitzacions i
ens locals
Xarxa territorial
Recursos lingüístics
Viure en català

Pàgina inicial |  Directori del Consorci |  Mapa del web |  Escriu-nos

Cultura i lleure
Llibres i revistes
Jocs en català
Cinema i vídeo
Llibres i revistes
Música
Viatges
Tradicions
Literatura catalana

Catàleg Col·lectiu de Catalunya
De moment s'accedeix als fons de la Biblioteca de Catalunya, del Catàleg col·lectiu del Patrimoni Bibliogràfic, de les biblioteques especialitzades de la Generalitat de Catalunya (com ho és el Centre de Documentació en Sociolingüística), de la Biblioteca General de l'Art del MNAC i del Catàleg col·lectiu del Departament de Cultura (sistema públic de lectura). El Catàleg col·lectiu de la Diputació de Barcelona i del Catàleg col·lectiu de les universitats de Catalunya es troben en procés d'incorporació.
http://www11.gencat.net/plugin502.nd/mvc/bc#

Biblioteca de Catalunya
Informació sobre els serveis, les activitats, els projectes, les novetats i el catàleg en línia. Aquest catàleg conté, aproximadament, 263.000 registres de monografies, publicacions periòdiques, partitures, enregistraments sonors i en vídeo, mapes, gravats, etc. La base d'aquest catàleg s'incrementa diàriament.
http://www.gencat.es/bc/

Consorci de Biblioteques Universitàries de Catalunya (CBUC)
Al web s'hi pot consultar el catàleg col·lectiu de les biblioteques amb més de 1.500.000 registres bibliogràfics. El catàleg dóna accés a més de 3.000.000 de documents físics conservats a més de 100 biblioteques.  Manté lligams amb els catàlegs locals, la qual cosa permet a l’usuari, un cop ha localitzat un document al Catàleg, anar directament a una de les biblioteques que té el document i consultar la seva localització i el seu estat.
http://www.cbuc.es/

Catàleg de llibres i discos en català
Llibreria virtual del Grup Enciclopèdia Catalana. Més de 2.000 referències bibliogràfiques agrupades per matèries: novel·la, teatre, poesia, assaig, crítica, llibre infantil i juvenil, ciències, natura, viatges i turisme.
http://www.llibres.com

Publicacions de la Generalitat de Catalunya
Catàleg general de publicacions, catàlegs temàtics, novetats editorials... Possibilitat d'adquirir les obres del catàleg per internet.
http://www.gencat.net/nov_edit/2_1inici.htm

Associació de Publicacions Periòdiques en Català (APPEC)
El web de l'APPEC conté informació sobre revistes en català i sobre les activitats que porta a terme aquesta entitat.
http://www.appec.net

Servei de Biblioteques de la Diputació de Barcelona
Ofereix informació general, notícies, projectes i programes, una guia de biblioteques i una biblioteca electrònica amb un catàleg col.lectiu i vincles a altres catàlegs.
http://www.diba.es/biblioteques/inici.htm

Grup Enciclopèdia Catalana
El Grup Enciclopèdia Catalana ofereix informaci
ó sobre totes les publicacions del grup. A trevés del canal informatiu Infollibres trobareu els nous títols publicats, tant a qui ja els ha llegit, com a qui encara no els ha descobert, complementant l'obra amb informacions i seccions que ens condueixen més enllà del llibre.
http://www.grec.net/infollibres/index.jsp

Guia de recursos a Internet. Món del llibre
Informació especialitzada sobre el món editorial, llibreries, institucions, associacions, fires i diades especials, etc.
http://cultura.gencat.net/biblio/mon.htm

  Totselsllibres.com
Nou portal web impulsat per la Societat Llibreters de Capçalera, amb el suport de la Generalitat de Catalunya. El portal, que conté una base de dades amb més de 400.000 títols, és una central de compres, serveis i vendes del sector llibreter de Catalunya.
http://www.totselsllibres.com

  Tot Cultura  
El Grup Enciclopèdia Catalana llança un portal de cultura popular en català, anglès, àrab i espanyol. La diferència principal d'aquesta eina amb unes altres de similars és que no s'adreça exclusivament a un públic catalanoparlant.
http://www.totcultura.com

© Consorci per a la Normalització Lingüística. Tots els drets reservats.
C. de Mallorca, 272, 8è • 08037 Barcelona • Tel. +34 93 272 31 00 • Fax +34 93 487 21 67 • A/e: cpnl@cpnl.org