Pàgina inicial

Viure en català
Agenda
Actualitat
Recull de premsa
Jocs en català
Cinema en català
Segells plurals
Any Verdaguer
Menú principal
Aprèn català
Serveis a empreses, organitzacions i
ens locals
Xarxa territorial
Recursos lingüístics
Viure en català

 

Pàgina inicial |  Directori del Consorci |  Mapa del web |  Escriu-nos

índex per dates

índex per temes

Barcelona, 14 de març de 2002

La versió catalana del programa de comptabilitat ContaWin 2000 Office es presenta avui a Girona

La versió catalana del programa ContaWin 2000 Office, aplicació informàtica de comptabilitat per a l'entorn Windows, es presentarà avui, a dos quarts de set de la tarda, al Palau de Fires de Girona. El programa, considerat un estàndard en programaris de comptabilitat, ha estat elaborat per l'empresa Isla Soft. En l'acte de presentació intervindrà el director general de Política Lingüística, Lluís Jou, i el director gerent d'Isla Soft, Ángel Herrera.

La versió catalana de ContaWin és el resultat del conveni de col·laboració signat el passat 25 d'octubre per Isla Soft i el Departament de Cultura de la Generalitat, que, per mitjà de la Direcció General de Política Lingüística, s'ha fet càrrec de la traducció dels textos del programa, del llibre ContaWin i del manual de l'usuari.

Isla Soft (http://www.islasoft.com), amb seu a Tenerife, és una empresa especialitzada en el disseny i comercialització de productes tecnològicament avançats destinats a la gestió comptable i financera de les petites i mitjanes empreses. El programa ContaWin, homologat per Microsoft Corporation, té actualment més de 150.000 llicències distribuïdes a Espanya. Isla Soft, que preveu elaborar més endavant també les versions en gallec i basc, distribuirà la versió catalana de ContaWin 2000 Office conjuntament amb altres versions del programa en un mateix paquet multilingüe.

A Catalunya es comercialitzarà només la versió multilingüe del producte, l'actualització del qual comprendrà simultàniament, i en igualtat de condicions, la de la versió catalana. ContaWin en català es podrà trobar a les botigues especialitzades a partir del pròxim mes d'abril. Els usuaris que hagin adquirit prèviament el programa ContaWin en versió castellana podran descarregar-ne gratuïtament la versió catalana des de la pàgina web d'Isla Soft.

La presentació, que se celebrarà en el marc del I Saló de Noves Tecnologies de Girona (http://www.saloetech.com), estarà precedida d'una sessió dedicada a les noves tecnologies lingüístiques a l'abast de l'empresa, a càrrec d'Elvira Riera, cap del Servei de Normalització Lingüística de la Direcció General de Política Lingüística, i d'Ester Franquesa, directora del Centre de Terminologia Termcat.

Font: Oficina de premsa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

© Consorci per a la Normalització Lingüística. Tots els drets reservats.
C. de Mallorca, 272, 8è • 08037 Barcelona • Tel. +34 93 272 31 00 • Fax +34 93 487 21 67 • A/e: cpnl@cpnl.org