Pàgina inicial

Viure en català
Agenda
Actualitat
Recull de premsa
Jocs en català
Cinema en català
Segells plurals
Any Verdaguer
Menú principal
Aprèn català
Serveis a empreses, organitzacions i
ens locals
Xarxa territorial
Recursos lingüístics
Viure en català

 

Pàgina inicial |  Directori del Consorci |  Mapa del web |  Escriu-nos

índex per dates

índex per temes

Barcelona, 11 de juliol de 2002

El film «Ice Age. L'edat del gel» s'estrena demà també en català

Demà, divendres 12 de juliol, s'estrena Ice Age. L'edat del gel, una pel·lícula d'animació digital que se suma a la llista d'estrenes infantils de la temporada d'estiu. Distribuïda per Fox, es podrà veure en català a onze sales de Catalunya i una de Palma de Mallorca. Són les següents: AMC Diagonal Mar, Lauren Gràcia, Lauren Univesitat (Barcelona), El Nord (Granollers), Atlàntida (Manresa), AMC Parc Vallès (Terrassa), Òscar (Girona), Rambla (Lleida), Cinemax (Tarragona), Catalunya (Berga), Casal (Vilafranca del Penedès) i Porto Pi (Palma de Mallorca)

La pel·lícula se situa a l'època glacial i està protagonitzada per una colla formada per peculiars animals prehistòrics (un mamut, un ós morrut, un felí de dents de sabre i un esquirol de caràcter esbojarrat) que viuen nombroses aventures quan volen ajudar un bebè humà a tornar al costat dels seus pares.

 

Abans d'Ice Age, la distribuïdora Fox ha estrenat en català Sol naixent (1993), Astèrix a Amèrica (1995), Anastàsia (1998), Titan AE (2000), La platja ( 2000), Dr. Dolittle 2 (2001), i StarWars. Episodi II. L'atac dels clons (el passat mes de maig). El pròxim desembre estrenarà també en català la nova entrega de les aventures de James Bond, Die Another Day.

Cinema en català a l'estiu

Les estrenes en català de la temporada estiuenca van iniciar-se el passat mes de juny amb Spider-Man, Quan érem soldats i El púding màgic. El mes de juliol s'ha estrenat Lilo&Stitch, un film situat a les illes Hawaii, en un ambient força més càlid que el de la pel·lícula que la segueix, Ice Age. L'edat del gel. La setmana vinent arribaran a la cartellera dos títols més: Spirit: el cavall indomable (17 de juliol, UIP) i Scooby Doo (19 de juliol, Warner).

Les estrenes dirigides al públic infantil s'ampliaran el mes d'agost amb els títols següents: Stuart Little 2 (2 d'agost, Columbia), Momo (9 d'agost, Aliabit España), Jimmy Neutró, el nen inventor (14 d'agost, UIP) i Doraemon i els pirates dels mars del sud (30 d'agost, Luk Internacional).

La corba de la felicitat (Esicma), pel·lícula dirigida per Manuel Poirier i protagonitzada per Sergi López, s'estrenarà el 6 de setembre.

Font: Oficina de premsa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

© Consorci per a la Normalització Lingüística. Tots els drets reservats.
C. de Mallorca, 272, 8è • 08037 Barcelona • Tel. +34 93 272 31 00 • Fax +34 93 487 21 67 • A/e: cpnl@cpnl.org