Pàgina inicial

Viure en català
Agenda
Actualitat
Recull de premsa
Jocs en català
Cinema en català
Segells plurals
Any Verdaguer
Menú principal
Aprèn català
Serveis a empreses, organitzacions i
ens locals
Xarxa territorial
Recursos lingüístics
Viure en català

 

Pàgina inicial |  Directori del Consorci |  Mapa del web |  Escriu-nos

índex per dates

índex per temes

Sabadell, 31 de gener de 2003

El Centre de Normalització Lingüística de Sabadell inicia el nou període d'inscripcions als cursos de català per a adults

L'oferta d'ensenyament inclou els cursos presencials i a distància en totes les poblacions adscrites al CNL: Sant Quirze del Vallès, Castellar del Vallès, Santa Perpètua de Mogoda, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sabadell.

A més de l'opció de seguir cursos presencials, l'alumnat pot accedir a l'estudi de la llengua catalana amb els cursos a distància, una modalitat d'aprenentatge pensada per a aquelles persones que per raons professionals, personals, geogràfiques, etc. no poden assistir als cursos presencials. En aquests cursos l'aprenent rep un assessorament personalitzat mitjançant un sistema tutorial.

A Sabadell, els dies reservats per a exalumnes són el 3, 4 i 5 de febrer de 9 a 13 h i de 16 a 18 h. Els alumnes de nou ingrés podran fer la reserva de dia i hora a partir del 3 de febrer per telèfon o personalment en l'horari habitual d'atenció al públic.

Sabadell i Santa Perpètua disposen de centres d'autoaprenentatge per tal que els alumnes puguin, orientats per assessores, aprendre català al seu ritme i en els horaris que els vagin bé.

L'oferta d'aprenentatge inicial per a no catalanoparlants (B1) en les diverses modalitats es complementa amb les sessions d'acolliment, que es mantenen durant tot l'any.

+ informació

© Consorci per a la Normalització Lingüística. Tots els drets reservats.
C. de Mallorca, 272, 8è • 08037 Barcelona • Tel. +34 93 272 31 00 • Fax +34 93 487 21 67 • A/e: cpnl@cpnl.org