Pàgina inicial

Viure en català
Agenda
Actualitat
Jocs en català
Cinema en català
Segells plurals
Menú principal
Aprèn català
Serveis a empreses, organitzacions i
ens locals
Xarxa territorial
Recursos lingüístics
Viure en català

 

Pàgina inicial |  Directori del Consorci |  Mapa del web |  Escriu-nos

índex per dates

índex per temes

Barcelona, 18 de setembre de 2003

Demà s'estrena també en català el film de suspens «Confidence»

Demà, divendres 19 de setembre, s'estrena a Catalunya, simultàniament en català i en castellà, la pel·lícula Confidence, distribuïda per DeAPlaneta. 

La versió catalana es podrà veure a 12 sales, onze a Catalunya, i una a Palma (Mallorca). Són les següents: Cinema Nàpols (Barcelona), Multicinemes El Nord (Granollers), Multicinemes Bages (Manresa), Òscar Mataró (Mataró), Yelmo Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès), Nou (Vic), Cinemes Albéniz (Girona), Cinemes Figueres (Figueres), Cinemes Olot (Olot), Rambla (Lleida), MCB Calafell (Calafell) i Multicinemes Porto Pi (Palma, Mallorca).
Confidence, dirigit per James Foley, és un film de suspens que reuneix entre els seus intèrprets Dustin Hoffman, Edward Burns, Rachel Weisz i Andy García. La complicada relació entre un excèntric cap de la màfia i un vulgar timador teixeix una trama entre personatges sense escrúpols que enganyen, menteixen i manipulen.

Les pròximes estrenes previstes de cinema doblat al català seran els films de dibuixos animats Sakura (Orson Films, 17 d'octubre) i Finding Nemo (Buena Vista (Pixar, 28 de novembre).

Font: Oficina de premsa del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya

© Consorci per a la Normalització Lingüística. Tots els drets reservats.
C. de Mallorca, 272, 8è • 08037 Barcelona • Tel. +34 93 272 31 00 • Fax +34 93 487 21 67 • A/e: cpnl@cpnl.org