Pàgina inicial

Viure en català
Agenda
Actualitat
Recull de premsa
Jocs en català
Cinema en català
Menú principal
Aprèn català
Serveis a empreses, organitzacions i
ens locals
Xarxa territorial
Recursos lingüístics
Viure en català

 

Pàgina inicial |  Directori del Consorci |  Mapa del web |  Escriu-nos

índex per dates

índex per temes

Barcelona, 25 de març de 2004

La pel.lícula de dibuixos «Germà ós» s'estrena aquest cap de setmana en català

Demà, divendres 26 de març, s'estrenarà en català Germà ós, l'última producció de la factoria Disney, distribuïda per Buena Vista. La pel·lícula es podrà veure a 10 sales de Catalunya. Són les següents: AMC Diagonal Mar, Lauren Universitat (Barcelona), Atlàntida Manresa (Manresa), Cinesa Sant Cugat (Sant Cugat del Vallès), Imperial (Sabadell), AMC Parc Vallès (Terrassa), Sucre (Vic), Òscar Girona (Girona), Principal (Lleida) i Òscar Tarragona (Tarragona).

Dirigida per Aaron Blaise y Robert Walter, la pel·lícula narra, en l'estil Disney més tradicional, les aventures d'en Kenai, que amb l'ajut del petit ós Koda, intenta recuperar la seva forma humana després que els Grans Esperits el convertissin en un ós.

Properes estrenes

Els propers títols que s'estrenaran en català corresponen també a films dirigits al públic infantil i juvenil. El 2 d'abril se n'estrenen 3: la producció basca Glup, una pel·lícula d'animació digital; Els nens de la pluja, una producció francesa de tema fantàstic i futurista; i Scooby Doo 2: desbocat, una producció de Warner que combina imatge real i animació digital. El 7 d'abril s'estrenarà El gat (UIP/Dreamworks), una pel·lícula que conjuga també la imatge real amb els efectes especials.

+ informació

Font: Secretaria de Política Lingüística

© Consorci per a la Normalització Lingüística. Tots els drets reservats.
C. de Mallorca, 272, 8è • 08037 Barcelona • Tel. +34 93 272 31 00 • Fax +34 93 487 21 67 • A/e: cpnl@cpnl.org